2014. június 28., szombat

A király leánya, Szu Bekhjang (King's Daughter, Soo Baek Hyang)
46. rész felirat

Elkészült a sorozat 46. részének felirata.

Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.

7 megjegyzés:

  1. Kedves zolix!Köszönöm szépen a 45-46.részeket.

    A kakukk fióka egyre veszélyesebb.Neki nincs jó tulajdonsága szerintem.A gonoszság már állandóan az arcán ül.Szerencsére a félelem is.Beteg elme.Egyre mélyebbre ássa magát.A színésznő nagyszerűen hozza a karaktert azt elismerem.Benne vagyunk már alaposan a történet sűrűjében.Mennyi minden történik 30 perc alatt.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm az új részt! De mint már az eltüntetett előző megjegyzésemben megjegyeztem, Szolhi sem olyan egyértelmű, ahogy most látszik.

    VálaszTörlés
  3. Szia,kedves sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a 46.rész feliratát.

    VálaszTörlés
  4. Szia Rosarium.Minden megjegyzésed megtalálható.Nem tűnt el.Jobbra lent a blogarchívumban a 44.részre kattintva megtalálható.Akkor írtad,amikor a 44.rész elkészült.Bocs az okoskodásért.Remek sokféle karaktert láthatunk a sorozatban.Nekem szimpatikus a király valódi fia a herceg is.Sajnáltam amikor saját magával játszotta a táblás játékot.Ott van még a királynő udvarhölgye,és még a korona herceg testőre.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen a 46-at is.
    Az elejétől fogva tetszik a King's Daughter és tényleg minden karakter jól van megírva, és a színészek hozzák is azt. A mellékszereplők is jók.
    Seo Woo nagyon jó a szerepében, szinte félni kell tőle, ahogy az ijedtség, félelem a lebukástól a gonoszság és már az őrület is keveredik a vonásain.
    szildor

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm a feliratot. Nagyon hálás vagyok érte!!!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon hálás vagyok ezért a sorozatért - a fordításért! Némelyik mellékszereplő is mély nyomot hagyott a szívemben! Pl. Krucson (jól írtam?) a szolga, aki nem marad mindig szolga, és Jin Moo, a mellőzött, depressziós herceg, aki színészként is súlyosan depressziós....volt, és végül fiatalon öngyilkos lett Jeon Tae Soo, aki egyébként Ha Ji Won színésznő imádott öccse volt. Úgy tudom, Ha Ji Won nem is ment férjhez, mert a gyász annyira összetörte, utána meg már nem volt túl fiatal. Bár mégis boldoggá lett volna, de nem tudok erről.

    VálaszTörlés